Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Συνεχίζεται το ΣΚΑΝΔΑΛΟ Χριστοδουλόπουλου με τις ευλογίες του Παυλή !!!


Συνεχίζεται το  ΣΚΑΝΔΑΛΟ  Χριστοδουλόπουλου με τις ευλογίες του Παυλή.

Επειδή έχουμε μάθει να  μιλάμε με στοιχεία σε αυτό το Blog ,   σας παραπέμπουμε να  δείτε την  επίσημη ιστοσελίδα της υποψηφιότητας της πόλης μας,  για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021,  που παρουσίασε πρόσφατα ο Δήμος Τρίπολης.


Στο κάτω μέρος της σελίδας μέσα σε μαύρο πλαίσιο αναφέρονται οι  "Πηγές & Σύνδεσμοι".
Εκεί υπάρχει και ο σύνδεσμος για το  "Αρκαδικό Μουσείο Τέχνης και Ιστορίας"  ιδιοκτησίας του κ. Χριστοδουλόπουλου.



Πατώντας τον συγκεκριμένο σύνδεσμο, ο Ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Παυλή,  ο  κ. Γιώργος Χριστοδουλόπουλος,  έχει αναρτήσει και το ξενοδοχείο του,  τις "ΔΡΥΑΔΕΣ" στο Λεβίδι,   δήθεν για ενημερωτικούς,   αλλά στην ουσία για διαφημιστικούς σκοπούς.

http://www.museum-arcadia.gr/ Αρκαδικό Μουσείο & Δρυάδες

 
Η επίσημη ιστοσελίδα  ΔΕΝ προσφέρεται για τη διαφήμιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων όσων δουλεύουν  γι’ αυτό τον υψηλό σκοπό της πόλης.

Οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να έχουν τα χέρια τους καθαρά και να μη δίνουν την υποψία της παραμικρής συναλλαγής δι’ ίδιον όφελος. Ο δήμαρχος κ. Δ. Παυλής θα πρέπει πάραυτα να απομακρύνει τον κ. Γ. Χριστοδουλόπουλο από τη θέση - κλειδί που τον έχει τοποθετήσει, διότι η πράξη του αυτή είναι ένας πολύ κακός οιωνός για το τι πρόκειται να επακολουθήσει στη συνέχεια της προετοιμασίας, πολύ περισσότερο εάν η υποψηφιότητα ευοδωθεί και η πόλη κερδίσει το χρίσμα.
 
Η  Ένωση Ξενοδόχων Αρκαδίας,  άραγε, με τι μάτι βλέπει αυτή τη γκρίζα διαφήμιση των "Δρυάδων" μέσα από την  ιστοσελίδα του Δήμου Τρίπολης  για την  πολιτιστική πρωτεύουσα  της  Ευρώπης  2021 ????